Okamiden'den Bir Boss Mücadelesi Örneği

16.10.2010 03:36 Levent Polater


 
   Clover Studios'un ilk olarak Playstation 2'de hayata geçirdiği Okami projesi orjinal fikirlerle bezenmiş sıradışı bir oyundu. Her ne kadar satış bazında hedefine özellikle Batı'da ulaşamayan oyun, şimdilerde tekrar gündeme gelme yolunda.
 
    Kapanan Clover Studios'un ardından bayrağı eline alan firma olan Platinum Games, bir süredir DS için Okamiden'i geliştiriyor. Nintendo'nun her daim yüzünü güldürmeyi başaran çift ekranlı el konsolu için oldukça güzel grafiklere sahip olduğu görülen oyun için yepyeni bir video yayınlandı. Oyundaki bir boss savaşına tanık olduğumuz bu güzel videoya aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Okamiden Platformlar: DS Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler