Old Republic'te Uzay Savaşları

19.08.2010 18:29 Ersin Kılıç


     Star Wars Old Republic büyük bir merakla bekleniyor. Oyun hakkında yapılan yeni açıklamalar, gösterilen yeni görüntü ve videolar ise bu bekleyişimizi daha da zora sokacağa benziyor. Bu yeniliklerden birisi de uzay savaşları oldu.
 
     EA Games'in önceki gün yapılan GamesCom fuarındaki konferansında da Bioware sunumu sırasında, oyundaki uzay savaşlarından bahsedilmiş fakat herhangi bir video gösterilmemişti. Bugün ise Bioware sessizliğini bozarak uzay savaşlarından kısa bir sahneyi gözler önüne serdi.
 
    Baştan söylemeliyim ki bu kısa oynanış videosu bile beni fazlasıyla etkilemeyi başardı. Anlaşılan uzay savaşları atmosfer olarak oyunda sağlam bir yere sahip olacak. Önümüzdeki yıl çıkışını yapacak olan Old Republic'in bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 36 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler