Omega Labyrinth Life, Nintendo ve PS4 İçin Bir Fragmanla Birlikte Geldi

01.08.2019 18:14 Nursema Emre

 
Oyunun yayıncısı D3 Omega Labyrinth Life'ın çıkışını bir yeni fragmanla taçlandırdı. Oyunun PlayStation 4 versiyonu sansürlü olacak. 
 
Tüm dünya için çıkan oyun, batı pazarındaki sansürlere meydan okumaya geliyor. Eğer oyun hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki tanıtım yazısına göz atabilirsiniz.
 

 
Oyun Belles Fleurs Akademi'sinde geçiyor. Bu akademide gizemli bir çiçek bahçesi bulunur, söylenene göre bu bahçenin bazı büyülü güçleri var.
 
Hinata Aktsuki isimli karakterse okulun bahçesinden geçtiği sırada aniden bahçedeki çiçeklerin arasında kaybolur. Daha sonra ise Hinata, okuldan birkaç genç kız ile büyük bir maceraya atılır.
 

Oyunun Nintendo Switch ve PlayStation 4 versiyonlarında birçok farklılık var. Aradaki farklara buradan göz atabilirsiniz. Dilerseniz oyunun fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler