Ömer "Iroh" Çakıldeveli, TSM'e Transfer Oldu!

17.08.2019 14:04 Hamit Can Sayılgan

 
     Türk espor takımı Digital Athletics PUBG oyuncusu Ömer "Iroh" Çakıldeveli, Amerika'nın en ünlü elektronik spor takımlarından Team SoloMid'e transfer oldu. 
 
     TSM'in sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Türk PUBG oyuncusu Ömer "Iroh" Çakıldeveli ve Kanalı koç Dylan "Didz" Didiano'nun kadroya dahil edildiği duyuruldu. Ömer "Iroh" Çakıldeveli transferi hakkında; "TSM, kesinlikle hem kadro hem de organizasyon olarak oynamak istediğim en iyi takım. Çocukluğumdan beri video oyunları oynamış biri olarak böyle büyük bir organizasyonda oynamayı hayal ediyordum. Şimdi ise oynama şansını elde ettiğim için harika hissediyorum! Kesinlikle, takımımı en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım." açıklamasında bulundu.
 
TSM PUBG Kadrosu
 
Rory "rawryy Logue
Gustav "GustavQQ" Blønd
Michael "mykLe" Wake
Ömer "Iroh" Çakıldeveli 
Dylan "Didz" Didiano (Koç) 
 
     Ömer "Iroh" Çakıldeveli, daha öncesinde Team Ready takımında mücadele etti. Team Ready, Global League Season 3 turnuvasını 10. olarak tamamladı. Team Ready takımının ardından Iroh, Digital Athletics takımına transfer oldu. Digital Athletics, PUBG Europe League 2019 turnuvasının ilk etabında 10. ikinci etabında ise 13. sırada yer aldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler