Ömer Temelli, Fenerbahçe'nin FIFA 15'te Yer Alacağını Söylüyor

11.04.2014 01:28 Samet Konuksal


    Takip edenlerin bildiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanın gelmesiyle birlikte lisans konusunda da farklı yöntemleri uygulamaya başlamıştı. Daha önce spor oyunlarında Türkiye ligini görmemiz için firmaların TFF ile anlaşma sağlaması yetiyordu. Ancak yeni sistemde firmalardan, takımlarla tek tek anlaşma yapılması bekleniyor. Haliyle bu da her firmanın işine gelmiyor. 
 
    Son yıllarda futbol oyunlarında Türkiye liginden sadece Galatasaray'ı görüyorduk. Ancak konuyla ilgili dikkat çekici bir haber, Twitter aracılığıyla geldi. Fenerbahçe asbaşkanı Ömer Temelli, Twitter üzerinden FIFA 15'le ilgili sorulan bir soruya olumlu cevap verdi. Temelli, geçen sene FIFA 14 için sorulan benzer soruya, "Görüşme halindeyiz." cevabını vermişti. Bakalım bu kez sevindirici haberi oyunda da görebilecek miyiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler