OnLive'dan Sonra Sıra Gaikai'de

Gaikai'nin şimdilik konsol planları bulunmuyor.
24.01.2012 12:58 Gökhan Yılmaz

 
     OnLive ile benzer bir sisteme sahip olan Gaikai, ekranlarınıza görüntü aktararak istediğiniz oyunu PC kullanıyormuşcasına hızlı ve pratik şekilde oynamanıza izin veriyor. Gaikai, Facebook'taki Cloud servisinden sonra tam sürüm oyunların dağıtımına da başlıyor.
 
     Facebook üzerinden verilen hizmetten yaklaşık 90 gün sonra firmanın patronu Dave Perry şöyle bir açıklama yaptı: "Gaikai'nin en büyük rakibi OnLive, fakat ikimiz arasında büyük bir fark var: Onlar sunacakları oyunları modifiye ettiriyorlar ve oyunun kaynak kodlarına ihtiyaç duyuyorlar. Gaikai ise standart oyundan başka bir şeye ihtiyaç duymuyor."
 
     Ben bizzat kapalı testlerine çeşitli oyunları denemek için Türkiye'den katıldığımda yüksek ping nedeniyle açılmamıştı. İster OnLive olsun ister Gaikai, ülkemize yakın olmadıktan sonra bizim için pek kullanılabilir olamayacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler