OnLive'dan Ücretsiz 4 Oyun! (Güncel)

25.08.2012 00:14 Talha Aynacı

 
   Bulut oyun sistemi şirketi OnLive bu hafta içinde isimsiz bir şirket tarafından satın alınması ve ardından yaşanan işten çıkarmalarla gündeme gelmişti. İşlevine olduğu gibi devam edeceğini duyuran OnLive, bu hafta sonuna özel 4 oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Ücretsiz olarak sunulan oyunlar şöyle:
 
- PoP - Methodology Experiment One
- Lume
- Dear Esther
- Defense Grid Gold
 
   Ücretsiz oyuna erişmek için gerekli kodu ise OnLive'ın resmi facebook sayfasına girerek edinebilirsiniz. Kodu nasıl edineceğinize dair atmanız gereken adımlar sayfada belirtilmiş durumda. Unutmayın, her oyun için ayrı bir redeem kodu almalısınız. Oyunlar arasında Dear Esther'ı şiddetle tavsiye ederiz.
 
Not:Kodlar ya sınırlı sayıdaydı ya da bölge farklılığından olsa gerek, ücretsiz oyunlara şu anda ulaşılamıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler