Onaylandı: Alan Wake DX9 ve Windows XP Destekli

Bu müthiş maceraya PC oyuncuları da çok yakında ortak olacaklar.
23.12.2011 17:32 Levent Polater

 
    Alan Wake ilk duyurulduğunca PC'ye DirectX 10 destekli olacağı belirtilmişti. İlk önce bunun Microsoft'un Vista satışlarını arttırmak için uyguladığı bir strateji olduğu düşünülmüştü. Ancak Alan Wake'in çıkışı oldukça gecikince ve arada iptal edilince PC oyuncuları büyük hâyâl kırıklığına uğradı. Ancak şimdi bakınız ki yeniden Alan Wake ve PC ikilemi karşımızda.
 
    Peki yeni Alan Wake hangi Direct X sürümünü destekleyecek? DirectX 10 olacağına emin gibiydik fakat alınan kesin bilgiye göre Alan Wake DirectX 9 ve Windows XP destekleyecek.
 
     Alan Wake'in resmi forumlarında Remedy'den Markus tarafından kesin ve net bir biçimde verilen bu bilgi sonucu Alan Wake'in PC sürümünün DirectX 9 destekli olacağını öğreniyoruz. Dahası maalesef Alan Wake için DirectX 11 yaması çıkmayacak.

    PC sürümünün ayrıca HDR/FP16, SSAO ve farklı efekt seçenekleri ile daha yüksek grafik kalitesi sağlayabilecekleri belirtildi. Oyunun sistem gereksinimleri için ise şimdilik Remedy net bir şey söylememeyi tercih ediyor.
 
     Alan Wake'in PC sürümü 2012'nin ilk çeyreğinde oyunseverlerle buluşuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler