One Piece DVD'si de Depremden Etkilendi

İşte deprem yaratan karakterimiz Shirohige
26.03.2011 07:07 Alkan Adakaner


     Japonya'da 11 Mart'ta gerçekleşen depremin etkileri devam ediyor. 3DS için geliştirilen ve bu deprem sonrası ertelenen One Piece Unlimited Cruise SP depremden en çok etkilenen oyunlardan birisi olacak gibi görünüyor.
 
      Oyunun yanında verilen özel DVD de deprem sonrasında iptal edildi. Japonya'daki perakendeciler bu DVD'leri Namco Bandai'nin isteği üzerine yok etmeye başlamış.
 
       Bu kararın nedeni ise DVD'de bulunan videoda Shirohige (Whitebeard) adlı karakterin deprem yaratabilmesi ve DVD'deki bir sahnede de bu özelliğini kullanıp tsunami'ye sebep olması. 
 
      Depremin etkileri Japonya'da çabuk geçmeyecek gibi görünüyor. Özellikle deprem temalı herhangi bir oyun bir süre piyasada olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece: Unlimited Cruise SP Platformlar: 3DS Geliştirici: Ganbarion Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler