One Piece Dizisinin Yazarı, Dizinin Her Bölümünü 3 Kriter Üzerinden Değerlendireceğini Açıkladı

25.09.2020 11:48 Özgür Eroğlu

 
Popüler manga ve anime serisinden uyarlanacak olan Netflix'in One Piece live-action dizisinin yazarı yapım hakkında konuştu.
 
Matt Owens, diziyi üç kriter üzerinden değerlendireceğini söyledi. Dizinin her bölümünün ya güldürmesi ya ağlatması ya da şaşırtması gerektiğini söyledi. Her bölümde bu 3 durumdan birisi gerçekleşirse ekibin başarılı bir iş çıkarttığını düşünecekmiş.
 
Dizinin yayın tarihi veya oyuncuları gibi detayları henüz belli değil. Hatta Matt Owens'ın söylediğine göre daha oyuncular bile seçilmemiş. 
 
Netflix dizi için Tomorrow Studios (Cowboy Bebop, Snowpiercer, Hanna) ve Shueisha ile anlaştı. Dizinin baş sorumlusu Steven Maeda (Lost, The X-Files). Baş yapımcı Eiichiro Oda ve diğer yapımcılar Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein ve Becky Clements.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler