One Piece Odyssey Demosu 10 Ocak 2023'te Çıkış Yapıyor

18.12.2022 18:05 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici ILCA, One Piece Odyssey için 10 Ocak 2023'te bir demo yayınlayacaklarını duyurdu. Demoda kaydedilen veriler, oyun tam sürümü çıktığında aktarılabilecek. Ek olarak “Memories” isimli yeni bir fragman da yayınlandı. 
 
One Piece Odyssey, One Piece hayranlarına benzersiz bir macera sunacak. Macera unsurlarının yanı sıra rol yapma öğelerini de bünyesinde barındıracak. Oyun üzerinde uzun yıllardır çalışılıyor ve tam bir One Piece deneyimini oyunculara sunmaya hazırlanıyor.

One Piece'in yazarı Eiichiro Oda tarafından oluşturulan yeni karakterleri ve canavar tasarımlarını içeren bu yepyeni RPG deneyimi, Dark Souls ve Tales of serisine özel besteleriyle ön plana çıkan Motoi Sakuraba'nın müziklerini de içeriyor.
 
One Piece Odyssey, Japonya'da 12 Ocak 2023'te ve tüm dünyada 13 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkacak.

Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ONE PIECE ODYSSEY Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler