One Piece Odyssey için Water Seven Adasını Tanıtan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

21.11.2022 22:49 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici ILCA, One Piece Odyssey için Water Seven adasını tanıtan ikinci bir fragman yayınladı.
 
One Piece Odyssey, Japonya'da 12 Ocak 2023'te ve tüm dünyada 13 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Oyun açıklaması
 
One Piece Odyssey, One Piece hayranlarına benzersiz bir macera sunacak. Macera unsurlarının yanı sıra rol yapma öğelerini de bünyesinde barındıracak. Oyun üzerinde uzun yıllardır çalışılıyor ve tam bir One Piece deneyimini oyunculara sunmaya hazırlanıyor.

One Piece'in yazarı Eiichiro Oda tarafından oluşturulan yeni karakterleri ve canavar tasarımlarını içeren bu yepyeni RPG deneyimi, Dark Souls ve Tales of serisine özel besteleriyle ön plana çıkan Motoi Sakuraba'nın müziklerini de içeriyor.
 
Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ONE PIECE ODYSSEY Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler