One Piece Pirate Musou'nun Japonya Çıkış Tarihi

O yumruk çok fazla kişinin canını yakacak
07.12.2011 08:05 Alkan Adakaner

      Bildiğiniz gibi Japon geliştiriciler tarafından hazırlanan oyunların Japonya çıkış tarihlerini de sizinle sürekli paylaşıyoruz. Bunun nedeni ise oyunların öncelikle Japonya'da piyasaya çıkmaları ve Japonya tarihlerinin Batı çıkışı için de mümkün olan en erken tarihi de vermeleri. Şimdi yine bir Japon geliştirici tarafından hazırlanan One Piece Pirate Musou'nun Japonya çıkış tarihi açıklandı.
 
      Japon oyuncular bu oyunu 1 Mart 2012'de raflarda bulabilecekler. Eğer oyun Batıya gelirse muhtemelen 2012 içinde biz de oynama şansı yakalarız. One Piece'in animesinin Batı'da da çok sevildiğini göz önüne alırsak umudumuz yüksek.
 
     Dynasty Warriors'u geliştiren Omega Force tarafından hazırlanan oyunun oynanış tarzı da Dynasty Warriors'a benziyor. Bu nedenle her iki serinin hayranlarının bu oyuna ilgi göstermesi bekleniyor.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece Pirate Warriors Platformlar: PS3 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler