One Piece: Pirate Warriors Avrupa için Duyuruldu

One Piece'in yeni macerasında eğlence dozu yüksek gibi görünüyor
12.04.2012 08:41 Alkan Adakaner


    One Piece: Pirate Warriors Japonya'da çok büyük ilgi görmüştü. Oyunu Avrupa ve Amerika'ya getirmesine kesin gözüyle baktığımız Namco Bandai ise sonunda resmi açıklamayı yaptı. Kasım ayında korsanlık yapmaya (tabi ki denizlerde) başlıyoruz.
 
     Açıklamalara bakacak olursak oyun sadece Playstation Network üzerinden satışa çıkacak. Daha önce gelen bilgiler oyunun dijitalin yanında kutulu olarak da satılacağı yönündeydi, ama resmi basın açıklamasında sadece PSN üzerinden satılacağı söyleniyor.
 
      Dynasty Warriors'un yaratıcısı Omega Force tarafından geliştirilen oyun One Piece serisinin oyun dünyasında da adından söz ettirmesini sağlayacak gibi görünüyor. Ünlü anime serisinin bu yeni oyununu bakalım Avrupa ve Amerikalı oyuncular beğenecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece Pirate Warriors Platformlar: PS3 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 15 Dk önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler