One Piece'ten Mod ve Karakter Videosu

21.02.2012 12:17 Ersin Kılıç


     10. yılını geride bırakan One Piece, sıradışı hikayesi ve karakterleri ile anime ve manga dünyasının da en beğenilen yapımları arasında girdi. Daha çok DS versiyonları ile dikkat çeken serinin yeni oyunu ise PS3'e geliyor. Hem de hiç olmadığı kadar iddialı bir şekilde.
 
     Batıda Pirate Warriors adı ile çıkacak olan oyunun bu yeni videosu oldukça uzun. Doğal olarak oyun hakkında birçok detaya da yer verildiğini görüyoruz. Öncelikle oyunda iki farklı mod bizleri bekliyor. main Lob adı verilen modda sadece Luffy'i kontrol edecek ve hikayenin gidişatına da onun gözünden şahit olacağız. 
 
     Another Log modunda ise Luffy'nin tayfasında yer alan diğer karakterleri yönetme şansına erişeceğiz. Yani Zoro, Sanji, Chopper, Nami, Franky, Brook, Robin ve Usopp gibi karakterleri yönetebileceğiz. Bu videoda ayrıca hikayenin ne kadar ileri gideceği de gözler önüne serilmiş. Videonun son anları hikayenin de kırılma noktalarından birisini gösteriyor. Eğer hala anime veya mangasında bu noktaya gelmediyseniz son saniyeleri izlememenizi tavsiye ediyorum. Kısaca şu an mevcut hikayeye oldukça yaklaşacağını söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece Pirate Warriors Platformlar: PS3 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler