One Punch Man Hayranlarına Müjde: One Punch Man: World PC için Geliyor!

18.07.2023 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Perfect World ve Crunchyroll Games ekipleri One Punch Man: World adlı resmi One Punch Man oyununu duyurdu. Duyurulan yeni oyun PC platformuna çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda ön kayıtlar şu anda başlamış durumda. Oyunla ilgili ilk detayları ve oynanış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyun bizlere neler sunacak?
 
 
 
One Punch Man: World adlı PC oyununda oyuncular, Genos ve daha fazlası da dahil olmak üzere One-Punch Man anime serisinden sevilen kahramanların kilidini açabilecek ve bu karakterlerin seviyesini yükseltebilecek. Oyuncular, arkadaşlarıyla buluşmak, çeşitli görevler üstlenmek ve diğer oyuncularla beraber zorlu düşmanlara karşı mücadele etmek ve ekip oluşturmak için Hero Association merkezine girebilecek. Burasını sosyal bir alan olarak düşünebiliriz.
 
Oyunun savaş mekaniğine bakacak olursak zamanla gerektiren kaçışların, beceri kombinasyonlarının ve anime tarzı dövüşlerin olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, tüm manga/anime karakterleri, oyuncuların kullanabileceği bazı yeni yeteneklere sahip olacak. Ek olarak diğer manga/anime oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da One-Punch Man'in ilk sezonundaki tüm bilindik sahneler yer alacak. 
 
Son olarak, oyuncular bu yapımla beraber Z-City'yi keşfedebilecek, etkinliklere ve mini oyunlara katılabilecek ve oyun içi sıralama sisteminde üst sıralara tırmanmaya çalışacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Punch Man: a Hero Nobody Knows Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler