Oninaki'nin Yeni Oynanış Videosu Dia Karakterine Odaklanıyor

06.08.2019 12:37 Özgür Eroğlu

 
Square Enix'in 22 Ağustos 2019'da çıkaracağı Oninaki adlı oyundan geçtiğimiz günler 27 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmıştı.Bugün YouTube üzerinden yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Bu sefer ki oynanış videosu Dia karakterine odaklanmış. Oyun, karakteri ise şu şekilde tanıtmış:
 
"Nazik ve zarif tavırlı. Dia'nın önceliği her zaman yoldaşlarıdır. Bir elinde bir tatar yayı ve diğerinde bir tabanca kullanan Dia, saldırıyı sürdürürken bile, kendisiyle düşmanları arasında mesafe bırakarak havada süzülebilir."
 
Geçtiğimiz günlerde demosu yayınlanan Oninaki 22 Ağustos 2019'da PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC kullanıcıları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun demosunu ise şu anda Steam'den PS Store'dan ve Nintendo eShop'tan edinip deneyebilirsiniz. Bahsi geçen videoyu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oninaki Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Tokyo RPG Factory Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 1 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 2 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 2 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler