Onion Games'in Yeni Sandbox Rol Yapma Oyunu 2023'te Geliyor

28.11.2022 13:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Black Bird, Mon Amour ve daha fazlasıyla tanınan geliştirici ekip Onion Games, yeni bir sandbox rol yapma oyunu geliştiriyor. Yönetmen ve oyun tasarımcısı Yoshiro Kimura geliştirilen bu oyunun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacağını bildiriyor. Geliştirilen bu yapım ilk olarak Aralık 2020'de duyuruldu.
 
Yeni sandbox rol yapma oyunu 
 
 
 
Şu anda geliştirilen yeni rol yapma sandbox oyunu hakkında pek fazla detay bilinmiyor. Sandbox oyunlar genellikle önceden belirlenmiş bir hedef olmaksızın ve alternatif olarak oyuncunun kendisi için belirlediği bir hedefle maceraya atılmasını işleyen bir tür olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunun hikayesi ve konusu hakkında da şu anda bilgi sahibi değiliz. Kimura da bu soru karşılığında net bir cevap vermedi. Ancak oyunun konusu hakkında şunları belirtti: “Söyleyebileceğim şu ki, bu sefer 'çocuklar' hakkında çok düşündüm. Düşündüğüm en önemli şey bu. ” 
 
Onion Games ekibi genel olarak bir tema etrafında dönen rol yapma oyunları ile biliniyor. Örnek vermek gerekirsek Mon Amour oyunu öpüşmek ile alakalı bir konuyu işliyordu.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 1 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 2 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 2 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler