Operation Flashpoint: RR'dan William Kirby Videosu

Oyunun taktiksel FPS olabilmesi için çok İyi bir yapay zekaya sahip olması gerek, bunu başarmak hiç de kolay değil
14.03.2011 17:36 Alkan Adakaner


      21 Nisan'da Avrupa'da piyasaya çıkacak olan Operation Flashpoit: Red River'ın yeni videosu yayınlandı. Bu videoda Çavuş William Kirby'nin anlatımıyla savaşa bakıyoruz. 
 
      Çeşitli oyun içi görüntülerin de bulunduğu videoda William Kirby, savaşa katılmayabileceğini, bütün olanlara gözünü kapatabileceğini, ama kalbini dinleyip savaşa katılması ile çocuk sahibi bir çok askerin hayatını kurtarma şansını olduğunu söylüyor.
 
      Tabi bu duygusal konuşmalar videonun bir yerinde de 11 Eylül saldırıları ile ilişkilendiriliyor. Bunun yanı sıra Çin ile olan gerginliğin iç yüzünden başka nedenler olduğu da anlatılıyor.
 
      Taktiksel bir FPS olacağı söylenen oyunun videolarında çok fazla oyun içi görüntü olmasa da, bazı yerlerde taktiksellikten eser olmadığı da fark edilmiyor değil. En iyisi aşağıdaki videoyu izleyip siz karar verin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Operation Flashpoint: Red River Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler