Orcs Must Die! 2, PC'ye Özel Olarak Duyuruldu

02.04.2012 17:25 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz sene çıkarak bizlere tadımlık bir eğlence sunan Orcs Must Die!, ikinci oyunuyla geliyor. Robot Entertainment, Orcs Must Die! 2'yi PC'lere özel olarak duyurdu.
 
     Görünüş itibariyle "ek paket" izlenimi veren ikinci oyun, ilk oyunun geliştirildiği motorla geliştiriliyor. Grafik açısından ilk videoda pek de gelişmiş izlenimi veremeyen ikinci oyun, yeni bölümleri, tuzakları ve düşmanları getiriyor.
 
     İkinci oyunun getirdiği en büyük yenilik ise, yeni karakterimiz. Yeni karakterimiz Sorceress, ilk oyunun büyük eksikliği olan co-op modunu da seriye kazandırıyor. Bu yaz çıkması beklenen, bu hafta da PAX'ta oynanabilir sunulacak olan Orcs Must Die! 2'nin video ve görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Orcs Must Die! 2 Platformlar: PC Geliştirici: Robot Entertainment Dağıtıcısı: Robot Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler