Orcs Must Die! Unchained Yeni Kahramanı Bionka'ya Merhaba Diyor

14.07.2016 09:01 Gazali Çetinkaya

 
   1.3 güncellemesiyle geliştirici Robot Entertainment ekip aksiyon kule savunma oyunu Orcs Must Die! Unchained'e çok sayıda yeni özellik ekliyor.
 
   Güçlü ama biraz hantal Ork Kraliçesi Bionka oyuna dahil oluyor ve cellatları koruması altına alıyor. Ayrıca klasik hayatta kal muharebe alanı "Lavabolar'ın" geri dönüşü ve yeni harita "Taht Odası" oyuna ekleniyor.
 
   Cellat sevgisi

   Oğlu Bloodspike'ten farklı olarak Bionka cellatlarının acılarından fayda sağlamıyor, tam tersine: Yardımcılarını korumak için kendini feda ediyor. "Şarkı söyleyip yürüyor" yeteneğiyle cellatların belli bir alanda aldığı hasar azalıyor ancak yardımcılardan birinin ölmesiyle hasar Bionka'ya da aktarılıyor. Ork Kraliçesi'nin etrafında ne kadar celladı varsa hayat puanlarını o kadar hızlı yenileniyor.
 
   Yeni lonca özelliği de çok sosyal: Oyuncular artık ortak oyun hedefleri için loncalar kurabiliyor. Lonca sıralamasında puan toplayıp ve her sezon sonunda bu puanlarla çok özel ödüller kazanıyorlar.
 
1.3 güncellemesinin en önemli özellikleri:

+ Yeni kahraman: Ork Kraliçesi Bionka
+ Lonca özelliği
+ "Lavabolar" ve "Taht Odası" adında iki yeni harita
+ Hayatta kal modunda 5 yıldızlı değerlendirme sistemi
 
BASIN BÜLTENİ

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Orcs Must Die Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Robot Entertainment Dağıtıcısı: Robot Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 21 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler