Ori and the Blind Forest Benzeri Oyun Death or Treat Konsollara ve PC'ye Geliyor

06.02.2023 12:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Perp Games ve geliştirici Saona Studios, bu baharda konsollar ve PC (Steam) için 2D grafikli, aksiyon, roguelike, hack-and-slash oyunu Death or Treat'i piyasaya süreceğini duyurdu. Hangi konsollara çıkış yapacağı henüz duyurulmadı. Kullanıcılar için özel bir fiziksel sürüm de planlanıyor.
 
Oyun hakkında ekipler çeşitli açıklamalar yaptı
 
 
 
Saona Studios CEO'su Juan Jose Olivares bir basın bülteninde oyun hakkında çeşitli açıklamalar yaptı. Bu açıklamalarda şu ifadeler yer alıyor: "Death or Treat, her biri farklı mekaniğe sahip birçok silah arasından seçim yapabileceğiniz roguelike bir oyun. Dinamik bir savaş sisteminin de yer aldığı bu oyunda her bir oyuncu farklı deneyim elde edebilecek. Düşman ordularını yenmenize yardımcı olacak beceriler ve daha fazlası sizlere sunulacak. Perp ekibi ile çalışmak ve bu çalışma sonucunda sizlere bu oyunu sunacak olmamız gerçekten heyecan verici." 
 
Öte yandan Perp Games CEO'su Rob Edwards'da şunları ekledi: "Death or Treat, oynanışta çok fazla ayrıntı ve derinlik içeren büyüleyici görünümlü bir yapım. Oyuna başlar başlamaz çift zıplama ve ileriye atılma mekanikleri sayesinde, doğrudan büyük bir maceraya atılacaksınız. Daha oyunun en başından birden fazla düşmanla savaşacaksınız. Ori and the Blind Forest gibi oyunları oynayan ve bu türü severler, Death or Treat oyununa bayılacak."
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death or Treat Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler