Ori and the Will of the Wisps İki Milyon Kişi Tarafından Oynandı

25.06.2020 09:52 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Moon Studios, platform macera oyunu Ori and the Will of the Wisps'in çıkışından bu yana iki milyon kişi tarafından oynandığını duyurdu.
 
İki milyon kişi oyunu toplamda 14.5 milyon saat oynadı ve toplamda 240 milyon defa ölündü.
 
Oyunu bitirenler sayısı 423 bin. 45 bin kişi Zor modda bitirdi, 9 bin kişi dört saatin altında bitirdi ve 7.1 bin kişi de hiç ölmeden bitirdi.
 
386 bin kişi tüm yeteneklerin kilidini açtı ve 157 bin kişi tüm toplanabilirleri topladı. 442 bin kişi tüm Spirit Shrine görevlerini bitirdi ve 118 bin kişi her bir Spirit Trial görevinde geliştiricinin hayaletini geçti. 
 
Ori and the Will of the Wisps 11 Mart'ta Xbox One ve PC için çıkışı gerçekleştirmişti. Xbox Game Pass'e dahil ve Türkçe altyazı desteği de mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ori and the Will of the Wisps Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Moon Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler