Origin'den Steam'e Call of Duty Benzetmesi

Origin'den daha önce de Steam için, oyunları %75 gibi indirimlerle satmanın oyun serilerinin değerini düşürdüğü açıklaması gelmişti.
12.06.2012 12:13 Gökhan Yılmaz

 
     EA'in Origin patronu David DeMartini yaptığı açıklamada Origin'i Battlefield 3'e, Call of Duty'yi ise Steam'e benzetti. DeMartini'nin açıklamaları şu şekilde:
 
     "Battlefield 3, Call of Duty değil. Battlefield 3 bir shooter olarak harika bir oyun fakat kendine göre harika. Origin'in de tam olarak bu şekilde olmasını istiyorum. Bu, Call of Duty'nin kötü olduğu anlamına gelmez. Steam'i kötü göstermek istemiyorum onlar bizim iş ortağımız ve pek çok iyi iş yapıyorlar. Benim istediğim Origin'in Steam'in olduğu gibi iyi bir servis olması ve kendine özel olması. Bize bir kaç yıl tanıyın, belki bu zaman içerisinde Steam'den daha iyi oluruz. Steam'in bu noktaya gelmesi 8 yıl sürdü. Bu bizim için bu kadar sürmeyecek ve daha ileriye gideceğiz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler