Ortaçağ Severler, Reign of Kings Yıllardır Beklediğiniz 'O' Oyun Olabilir!

20.02.2015 14:04 Samet Konuksal


    Bağımsız yapımcılardan gelen yeni oyun duyurusu, ortaçağ döneminde geçen oyunları seven kişileri avlayacak gibi duruyor. Zira Reign of Kings, bir oyuncunun isteyebileceği birçok özelliği içinde bulunduruyor.
 
    Çok basit bir şekilde tanımlarsak Reign of Kings, Chivalry: Medieval Warfare'i Rust'ın yapısıyla bir araya getiriyor. Craft unsurlarını içinde bulunduran Reign of Kings'te kendi kalenizi inşa edebiliyor, oyundaki diğer oyuncuların bölgelerini de basabiliyorsunuz. Kendi içerisinde bir kaynak toplama ve eşya üretme sistemine sahip olan yapımda bastığınız bölgeleri soyabiliyor, diğer oyuncuları esir alabiliyor ve hatta onları idam edebiliyorsunuz. Tabii ki ortaçağ döneminden bahsederken kuşatma araçlarını dahil etmeden de olmaz.
 
    Henüz bir çıkış tarihine sahip olmayan yapımın çok yakında Steam Greenlight'ta oylamaya sunulacağı belirtiliyor. Oyunun alfa sürümünden yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Reign of Kings Platformlar: PC Geliştirici: CodeHatch Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler