Otomatik Nişan Alma Hile Aracı, Activision İsteği Üzerine Kapanıyor

15.07.2021 14:34 Umut Tandoğan

 
 
Otomatik nişan alma hile aracı User Vision'ın yapımcıları, "Activision Publishing'in talebi üzerine" yazılım üzerinde artık çalışmayacaklarını açıkladılar.
 
User Vision'ın yeni bir sürümü, otomatik hedeflemeyi gerçek zamanlı olarak ayarlamak için makine öğrenimini kullanarak yakında piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Program, geçtiğimiz hafta YouTube'da Call of Duty'deki özelliklerini gösteren bir tanıtım videosunun yayınlanmasından sonra sosyal medyada konu oldu. Ars Technica'nın bildirdiğine göre, Activision'dan gelen bir telif hakkı talebinden sonra tanıtım videosu yayından kaldırıldı.
 
Geliştiricilerden biri  'USER101' adını kullanarak ürünün web sitesinde bir mesaj yayınladı. Gönderide "artık [Activision'un] oyunları için kullanılabilecek yazılımların geliştirilmeyeceği ve bunlara erişim sağlanmayacağı" belirtiliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 27 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler