Outcast: A New Beginning için Demo Yayınlandı

15.02.2024 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Outcast: A New Beginning için yeni bir demo sürümü yayınlandı. Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Appeal Studios tarafından sunulan bu demo ile beraber oyunun bir kısmını ücretsiz bir şekilde oynayabiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Demo birçok platformda mevcut 
 
 
 
Belli bir noktaya kadar oynayabileceğiniz bu demo PlayStation 5, Xbox Series ve PC için yayınlanmış durumda. PC sürümüne bildiğiniz üzere Steam platformu üzerinden ulaşabiliyor ve indirebiliyorsunuz. Demo açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor: 

"Demo sürümünde Adelpha bölgesinde yer alacak ve oyuncular nefes kesici bir dünyada unutulmaz bir yolculuğa çıkacak. Yeni bir başlangıca adım atabileceğiniz yapımda hızlı tempolu bir yapı yer alacak ve üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla savaşlara katılabileceksiniz. Ayrıca, jetpack’inizin gücünüzü açığa çıkarabileceğiniz ve ilgi çekici manzaralarla karşılaşabileceğiniz bir deneyim yaşayacaksınız. Oyun yakında piyasaya sürülecek."

Outcast: A New Beginning, 15 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.
 
Demo fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outcast 2: A New Beginning Platformlar: PC Geliştirici: Appeal Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler