Outward 400.000 Kopya Satmış

07.10.2019 12:33 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Deep Silver’ın yaptığı geliştiriciliğini ise Nine Dots’un yaptığı rol yapma oyunu Outward’un satış sayısı ve oyunun yeni güncellemesi ile birlikte oyuna gelecek özellik açıklandı. Rol yapma oyunu Outward; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 26 Mart 2019’da piyasaya sürülmüştü.

Geliştirici firmanın açıklamasına göre Outward’ın satışları 400.000 kopyayı geçmiş. Bu satışı kutlamak için ise oyuna yeni bir güncelleme geldi. Bu güncelleme şu an için sadece PC ile sınırlı ancak ilerde diğer platformlara da gelecek. Yeni güncelleme ile birlikte oyuna yeni bosslar eklendi, oyun dengesi geliştirildi, hatalar giderildi ve Legacy sandıkları iyileştirildi.

Oyuna eklenen bir diğer yenilik ise Harcore Modu. Bu mod ile birlikte öldüğünüz zaman tamamen ölüyorsunuz. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outward Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Nine Dots Studio Dağıtıcısı: Deep Silver, Maximum Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler