Outward DLC'si ‘The Soroboreans’ 16 Haziran'da PC için, 7 Temmuz'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak

01.06.2020 16:54 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Nine Dots Studio, Outward için ‘The Soroboreans’ indirilebilir içeriğinin 16 Haziran'da PC için ve 7 Temmuz'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. $19.99 / £16.99 / €19.99 fiyattan satışa sunulacak.

The Soroboreans içeriği:
 

Oyuna taze bir hava katacak içerik zenginliğine sahip “Soroborlular” DLC paketinde açlıktan ölmek, susuzluk, çantanı kaybetmek ve diğer tüm sorunlardan çok daha fazla endişelenmeni gerektiren tehlikeler olacak!
 
Yeni Yetenekler, Mühürlü Efsunlar, Yeni silah türünden (Zırh Eldiven) korkutucu Zindanlar ve kana susamış canavarlara kadar çeşitli ögelerle çok uzun bir süre Aurai dünyasında olacaksın!
 
• Yozlaşma
Yozlaşma seviyesi seni farklı şekillerde etkiler ve seviyeyi düşürmeyi başaramazsan erken bir ölümle karşılaşabilirsin. Dünya çok daha korkunç bir hale geldi!

• Mühürlü Efsunlar
Silahlar ve Ziynetler artık yeni efsunlama sistemi ile değiştirilebilecek!

• Yeni Yetenek Ağaçları ve Durum Etkileri
Karakterin için 2 yeni yetenek ağacı (Uğursuz Büyücü ve Speedster) ve gerçekliği altüst eden durum etkileri! Bunlarla oynanışı tamamen değiştirebilirsin!

• Yeni Silah Türü (Zırh Eldiven)
Düşmanlarına arka arkaya yumruklar indir ve onlara gereken acı dersi ver!

• Zindanlar
Bu ölümcül ve gizemli Zindanların derinliklerine girme cesaretini gösterenleri müthiş ödüller bekliyor

 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Outward  PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda. Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outward Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Nine Dots Studio Dağıtıcısı: Deep Silver, Maximum Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler