Ouya Ne Kadar Güçlü?

16.04.2013 14:30 Samet Konuksal


    Ucuz fiyatı ve küçük boyutuyla dikkatleri çeken Android tabanlı oyun konsolu Ouya, geçtiğimiz haftalarda Kickstarter destekçilerinin eline ulaşmıştı. İlk zamanlarda kötü bir izlenim bırakan Ouya için sınav vakti geldi.
 
    Ouya'nın geliştirici kitlerinden birine sahip olan James Coote isimli yapımcı, konsol için 3D Mark testi yaptı ve bunu yayınladı. Coote'un Ouya ile aldığı sonuçlarda konsol, 4077 benchmark skoru elde etti. Bir kıyaslama yapmak gerekirse Samsung Galaxy S4 10760, Asus Nexus 7 ise aynı testlerde 3550 skorunu elde etmişti.
 
    Daha önce Ouya projesinin yöneticilerinden Julie Uhrman, Ouya'nın "Piyasadaki en kaliteli Tegra 3 cihazı" olduğunu iddia etmişti. 99 dolarlık fiyatla çıkışını yapacak olan konsolun 3D Mark testinin 1080p çözünürlükte yapıldığını ekleyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 32 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Büyük Finalde! 1 Saat önce Orta Çağ'da Silah Çekebileceğimiz Kingmakers'tan Yeni Fragman 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler