Ouya Pes Etmeyip Marketlere Yayılıyor

Daha fazla oyun ve içerik sözü veriliyor.
24.10.2013 18:42 Gökhan Yılmaz

 
     Android oyunlarını TV ekranlarına taşımayı planlayarak yola çıkan Ouya başarılı bir Kickstarter kampanyasından sonra çıkışı ile hayal kırıklığı olmuştu. Fakat mini konsol pes etmiyor ve Amerika'da marketler ile anlaşarak müşterilere ulaşmaya çalışıyor.
 
     Target marketler zinciri ile anlaşan firma bu ay içinde tüm Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulacak. Konsol daha öncesinde tek bir marketde bile satışa çıkmamıştı fakat şimdi 1800 mağazada satılacak ve ardından 10$'lık oyun kartları, Ouya için dizayn edilmiş özel raflar ve 2014 başında oynanabilir demolar içeren kiokslar gelecek. Satışlar ne kadar başarılı olursa o kadar daha fazla yer edinebilecekler. Şu an Wal-Mart marketler zinciri ile de görüşmeler sürdürülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler