Ouya İçin Geliştirici Etkinliği Başlıyor

13.01.2013 14:19 Samet Konuksal


    Konsolu satın alan herkese tamamen açık bir şekilde sunulan bağımsız geliştirici konsolu Ouya, geliştiricilere verdiği önemi göstermeye devam ediyor. Belirtilenlere göre konsolun yapımcı firması, geliştiriciler için özel bir etkinlik düzenliyor.
 
    Kill Screen firmasıyla anlaşan firma, konsolları için Ouya Game Jam ismindeki etkinliğin başlangıcını yarın yapıyor. Hem konsolun prototipini oynama şansına, hem de konsol için ilk oyunları geliştirme şansına erişilebilecek olan bu etkinlik, 14 - 23 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek. 
 
    En çok beğenilen oyunu geliştirenin $20.000 kazanacağı etkinlikte toplam $45.000 ödül dağıtılacak. Yarışmanın jürisinde ise Fez'in yapımcısı Phil Fish, Canabalt yapımcısı Adam Saltsman, Spelltower yapımcısı Zach Gage ile Xbox'ın yaratıcılarından Ed Fries ve oyun dünyasının ünlü ismi Felicia Day yer alacak. 
 
Bakalım yarışmadan ne gibi sonuçlar çıkacak...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler