Ouya'nın Gamepad'i Görücüye Çıktı

Ouya'nın gamepad'i değişikliğe gidilmezse bu şekilde olacak.
27.07.2012 17:12 Gökhan Yılmaz

 
     Android ev konsolu fikriyle ortaya çıkan ve Kickstarter projesi ile 5,5 Milyon Dolar toplayarak gerçeğe dönüşen Ouya'dan yeni haberler var. Konsolun kontrolcüsü için prototip tasarım yayınlandı ve OnLive ile anlaşma yapıldı.
 
     Ouya'nın gamepad prototipi resimde görüldüğü gibi, fakat henüz adı üstünde prototip olduğu için %100 bu şekilde olacak diyemiyoruz. Hatta geliştirme ekibinin açıklamalarına göre üzerinde konulacak butonlar kısmında hâlâ değişiklikler yapılıyor.
 
     Yapılan açıklamada Cloud Gaming servisi olan OnLive ile anlaşıldığı da belirtiliyor. OnLive, konsolun çıkışı ile birlikte 80 farklı dağıtımcıdan çıkış oyunu sunacak. Bu oyunları Ouya'da oynamaya başlayarak istediğiniz an PC'de, Mac'lerde, tabletlerde veya telefonlarınızda devam edebileceksiniz. OnLive'ın kütüphanesindeki tüm yeni çıkmış demoları anında oynamaya başlayabilecek ve 30 dakikalık deneme sürelerinden yararlanabileceksiniz.
 
     Ouya'nın konsol pazarını şekillendireceği şimdiden belli oluyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler