"Ouya'nın Kullanıcı Sayısı, Konsolun Çıkışından İtibaren İki Katına Çıktı"

17.06.2014 02:38 Ömür Gencer

 
     Geçtiğimiz yaz çıkışını gerçekleştiren Ouya pek çoğunuzun bileceği gibi çok tutulmadı ve gündemdeki yerini yavaş yavaş kaybetti. Ouya'nın CEO'su Julie Uhrman konsol ile ilgili başarı sayılabilecek bazı istatistikler paylaştı.
 
     Uhrman, Ouya'nın çıkışından beri 36,000 oyun yapımcının Ouya için oyun geliştirmek veya oyunlarını konsolda yayınlamak istediklerini açıkladı. Uhrman bu rakamın her geçen ay yükseldiğini, her ay yaklaşık 1000 yapımcının konsolda oyun yayınlamak için Ouya'ya başvurduğunu belirtti.
 
     Uhrman ayrıca oyun başına düşen ortalama oyuncunun konsolun çıkışından itibaren iki katına çıktığını, her kullanıcının da eskisine nazaran iki kat daha fazla oyun indirdiğini paylaştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler