Overcooked! 2'nin Yeni DLC'si Surf ‘n’ Turf Bugün Çıktı

03.10.2018 19:36 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Ghost Town Games, Overcooked! 2'nin yeni indirilebilir içeriği “Surf ‘n’ Turf”ün bugün itibarıyla $5.99 / £4.49 / €4.99 fiyattan satışa sunulduğunu duyurdu.
 
İndirilebilir içeriğin Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Güneş gözlüklerini al, şef ekibini topla ve barbeküyü yak... PLAJA GİTME VAKTİ GELDİ!
 
Daha çok tarif, daha çok şef, daha çok mutfak! Egzotik papağan şef ve şevkli ada şefi gibi yeni dostlarımızla şiş kebaplar ve buzlu içecekler hazırlayarak eğlence dolu anlar yaşayacaksın.
 
İki zorlu karşılaşma seviyesinde kafa kafaya mücadele et veya yeni 12 hikaye seviyesinden birinde tabakları temizlemek veya arkadaşlarına karşı maksimum kaosu yaratmak için güvenilir su tabancanı kullanarak aç kalabalıklarla bir takım olarak mücadele et... Seçim senin!

Overcooked! 2 şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 9 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 22 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 24 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler