Overkill’s The Walking Dead 8 Kasım'da Çıkacak

12.06.2018 03:06 Gazali Çetinkaya

 
 
   Starbreeze, PC Gaming Show 2018 esnasında Overkill’s The Walking Dead için çıkış tarihi verdi.
 
   6 Kasım'da Kuzey ve Güney Amerika'da; 8 Kasım'da Avrupa ve dünyanın geri kalanında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Ön siparişe yarın açılacak.
 

OVERKILL's The Walking Dead, ölülerin yanı sıra yaşayanlarla savaştığınız dört oyunculu co-op birinci şahıs nişancı aksiyon oyunudur. Walking Dead Evreni'nde geçen oyunda siz ve grubunuz kıyamet sonra Washington D.C. şehrinde hayatta kalmaya çalışacaksınız.
 
Aidan, Heather, Maya ve Grant sağlam bir ekip oluşturur. Her karakterin kendi yetenek ağacı, takım rolü, oyun stili ve arka plan hikayesi bulunmaktadır. Artık hepsinin ortak bir amacı var ve bu amaçta hayatta kalmak ve ekip çalışması çok büyük bir önem taşıyor.
 
Aksiyonu dolu dolu yaşayacaksınız: Düşmanlarınızı dikkatlice yakından saldırılarla yenin veya tabancaları çıkarın. Hiçbir şey kesin değil, doğaçlama yapabilmelisiniz. Aylak sürüsü her yerde karşınıza çıkabileceğinden adımlarınıza dikkat edin.
 
   PC Gaming Show 2018 esnasında yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overkill's The Walking Dead Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Overkill Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler