Overlord: Fellowship of Evil Duyuruldu

23.04.2015 16:53 Ömür Gencer


      Codemasters dün yeni bir Overlord oyunu duyuracağını oyunculara açıklamıştı. Bugün beklenen duyuru geldi ve Overlord: Fellowship of Evil gün yüzüne çıktı.
 
      Overlord: Fellowship of Evil, beklenildiği gibi co-op odaklı bir oyun olacak. Dört kişiye kadar co-op destek sunan yapımda her karakterin kendine has artıları ve eksileri bulunacak. Yani bu durumda takım oyunu oldukça önemli olacak. Belirtilene göre Overlord: Fellowship of Evil'ı tek başınıza da oynamak mümkün olacak.
 
       İzometrik kamera açısına sahip oyun bu yıl içinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Yapımcı ekip Overlord: Fellowship of Evil için bazı oynanış videolarına yer verilen bir duyuru videosu ve oyun hakkında bilgiler içeren bir geliştirici günlüğü paylaştı. Yeni Overlord oyunu hakkındaki görüşlerinizi bizimler paylaşmayı unutmayın.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overlord: Fellowship of Evil Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Triumph Studios Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler