Overstrike, Wii U'ya Gelebilir

Overstrike bir bilim-kurgu oyunu ve 4 kişilik co-op moduyla dikkat çekiyor.
21.07.2011 12:15 Levent Polater

 
    Insomniac Games'in ellerinde yoğrulan multiplayer co-op oynanışa sahip Overstrike'ın Wii U'ya gelebileceğinden bahsediliyor.
 
    Insomniac lideri Ted Price, "Henüz çıkış tarihi hakkında konuşmadığımızdan, Wii U'ya da Overstrike'ı getirmenin çok geç olup olmayacağını kestirmek zor." diyerek Wii U için bir bakıma Overstrike'ı da onaylamış oldu.

    “Asla bilemezsiniz. Ancak şimdilik Overstrike'ın Playstation 3 ve Xbox 360'a geleceğinden konuşmalıyız."
 
     Ted Price, ayrıca Wii U kontrollerından etkilendiğini ve ekibinin oyunlarını nasıl bu cihazla geliştirebileceklerini merak ettiklerini söylemiş. Overstrike'ın henüz çıkış tarihi belli değil. Oyunların Wii U sürümleri, sanırım kontroller yüzünden yapımcıları biraz düşündürüyor. Çünkü oyununuza bu kontrollerı kullanarak yapabileceğiniz bir şeyler katmalısınız ve bu da ayrı bir emek istiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fuse Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler