Overwatch 2019 Yaz Oyunları Haftalık Meydan Okumalarla Geri Dönüyor

17.07.2019 15:35 Nursema Emre

 
Yaz oyunları etkinliği Overwatch'a geri dönüyor. Bu sayede yeni toplamaya değer eşyalar ve özellikler de beraberinde geliyor.
 
2019 etkinliğinde haftalık meydan okumalar olarak adlandırılan yeni aktiviteler devreye girdi. Bu haftalık etkinliklerde, oyuncular her hafta bazı ödüller açabilecekler tabiki de sınırlı bir süre boyunca.
Bu eşyalar arasında bulunan bazı kozmetikler şu şekilde olacak:
 
- 4 yeni efsanevi kostüm
- 3 yeni epik kostüm
- 1 yeni giriş jeneriği
- 2 ifade
- 3 zafer pozu
- 9 yeni oyuncu simgesi
- 2 yeni sprey
 
Bu kozmetikleri elde edebilmek için Hızlı veya Rekabetçi oyunda 9 galibiyet elde etmeniz gerekiyor. Bu görevleri olur da tamamlarsanız, normaldeki kazancınızın üstüne sınırlı bir süre boyunca dağıtılacak yukarıdaki ödüllerden kazanma şansına erişebilirsiniz.
 
Yayınlanan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler