Overwatch League, Çin Karşılaşmalarını İptal Etti!

30.01.2020 17:23 Hamit Can Sayılgan

 
     Blizzard Entertainment, Overwatch League'in Çin karşılaşmalarını Corona virüsü sebebiyle iptal etti. League of Legends'ın ardından Overwatch'da Corona virüsü nedeniyle alarma geçti. Overwatch League, Çin'de gerçekleşecek karşılaşmalarını 2 ay süreyle iptal etme kararı aldığını duyurdu.
 
     Ligin resmi sosyal medya hesapları ve web sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre bu iki aylık iptal, oyuncuların, taraftarların ve çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak için tedbir amaçlı alındı. Overwatch League’in resmi sitesinde yer alan takvime göre toplamda 16 karşılaşma iptal edildi. İptal edilen karşılaşmaların ne zaman ve nerede gerçekleştirileceği belirtilene göre daha ileri bir tarihte açıklanacak.
 
Overwatch League’in Resmi Açıklaması:
 
     "Oyuncuların, taraftarların ve çalışanların güvenliği ve sağlıklarını korumak için Şubat ve Mart ayında Çin’de düzenlenecek Overwatch League maçlarımızı iptal etmeye karar verdik. Umarız taraftarlarımız mutlu ve güvenli bir Çin Yeni Yılı geçirirler. Ve bu sezonun ilerleyen dönemlerinde Çin’de maçlar oynamak için hala çok heyecanlıyız. Maçların nerede ve ne zaman oynanacağı ile ilgili bilgiyi sizlerle paylaşacağız. Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler