Overwatch Nintendo Switch'e Geliyor Olabilir

27.08.2019 12:37 Özgür Eroğlu

 
Nintendo'nun son konsolu olan Nintendo Switch, konsolunu çeşitli oyunlarla geliştirmeye devam ediyor. Konsolun ilk zamanlarında çok az oyun olmasıyla eleştirilen ve AAA yapımı oyunların Nintendo Switch'e gelip gelmeyeceği tartışılırken, yeni oyunlar dışında eski oyunlar da Nintendo Switch'e gelmeye devam ediyor.
 
Resmi olarak açıklanmasa da online eSpor oyunu Overwatch da önümüzdeki günlerde Nintendo Switch'e gelebilir. Wario64 adlı Twitter hesabının paylaştığı görsellerde gördüğümüz gibi Nintendo Switch için Overwatch temalı aksesuarlar bulunuyor. Hatta bu aksesuarlar Amazon'da satılıyor. Ancak tweet atıldıktan birkaç saat sonra Amazon resmi sitesinden bu ürünleri kaldırdı ve artık ulaşılamıyor. Eğer gerçekten Overwatch, Nintendo Switch'e gelecekse önümüzdeki 1 hafta içinde resmi bir duyuru görebiliriz.
 
Overwatch 24 Mayıs 2016'da yılında piyasaya sürüldü ve PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler