Overwatch'ın Beta Dönemi Ay Sonunda Başlıyor!

14.10.2015 21:34 Samet Konuksal


    Blizzard'ın çok uzun yılların ardından sunduğu yeni markası Overwatch için beta sürecinin yapılacağı bilinen bir şeydi. Firma bugün itibariyle beta dönemiyle ilgili bazı bilgileri paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalarda Overwatch'ın kapalı betasının 27 Ekim tarihi itibariyle başlayacağı belirtildi. Overwatch'ın test sürecinde firma hem oyun içi denge ayarlarını, hem de sahip olunan sunucu gücünü test edecek. Kapalı betaya ilk başta küçük bir grup alınacak ve beta davetiyeleri giderek yayılacak. Betaya ilk başta sadece Kuzey Amerika'dan oyuncular alınacak. Daha sonrasında oyunu test eden oyuncuların sayısı hem bölgesel olarak, hem de sayı olarak arttırılacak.
 
    Kapalı beta sürecinin haricinde Blizzard, belirli hafta sonlarında Overwatch'ın sunucularını bütün oyunculara açacak. Sunucu testi için yapılacak olan Stress Testlere katılım her bölgeden serbest olacak. İlk Stress Test BlizzCon'dan sonra gerçekleştirilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler