Overwatch'ın Free to Play Olmayacağı Açıklandı

06.11.2015 23:14 Samet Konuksal


    İki gündür yeri geldiğinde söylentilerini, yeri geldiğinde resmi haberlerini aldığımız Overwatch için toparlama haberi BlizzCon aracılığıyla geldi. Blizzard, Overwatch'la ilgili bütün detayları paylaştı.
 
    Gün içerisinde hali hazırda PS4 ve Xbox One için de duyurulan Overwatch'ın Free to Play olmayacağı açıklandı. Yapılan duyuruya göre oyunun kendisi 40 dolardan, Origins Edition isimli paketi de 60 dolardan piyasaya çıkacak. Overwatch, PC, PS4 ve Xbox One için aynı anda önümüzdeki bahar döneminde piyasaya çıkacak.
 
    Overwatch'ın Origins Edition sürümünde oyun içindeki bütün karakterler ve bazı skinler bulunacak. Ayrıca bu sürümde Diablo 3, World of Warcraft, StarCraft II, Hearthstone ve Heroes of the Storm adına özel içerikler de yerini alacak. Origins Edition tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler