Overwatch'un Kapalı Betası 10 Aralık'ta Sonlanıyor

05.12.2015 14:37 Ömür Gencer


      Blizzard'ın yeni yapımı Overwatch bildiğiniz gibi bir süredir kapalı beta aşamasında. Geliştici ekip betanın ne zaman sonlanacağına açıklık getirdi.
 
      Belirtilene göre Blizzard, 10 Aralık'ta Overwatch'un sunucularını kapatacak. Daha sonra oyunun sunucuları Ocak ayının ortalarında tekrar açılacak ve bu kez daha fazla oyuncuya ev sahipliği yapacak. Yani Overwatch'un kapalı betasına katılamadıysanız Ocak ayında başka bir şansınız olabilir. 
 
       Blizzard ayrıca yaptığı açıklamayla kapalı beta süreci boyunca toplamda 900,000'den fazla maçın oynandığını ve ekibin oyun hakkında çok fazla bilgi topladığını belirtiyor. Overwatch sunucularının yanında oyunun beta forumları da 18 Aralık'ta kapanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Sn önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler