Overwatch'un Oyuncu Sayısı 7 Milyona Ulaştı

03.06.2016 13:45 Gazali Çetinkaya

 
   24 Mayıs tarihinde konsollar ve PC için çıkış yapan Blizzard'ın multiplayer odaklı FPS oyunu Overwatch için bazı istatistikler yayınlandı.
 
   Paylaşılan basın açıklamasına göre Overwatch 7 milyon kullanıcıya ulaşmış durumda. Ayrıca çıkışından bu yana oyun 119 milyon civarında oynandığı ve oyuncuların 326 milyon kez kahraman değiştirdikleri de söylenen diğer bilgiler arasında. 
 
   Açık betası ile de 9.7 milyon civarında bir oyuncu kitlesine ulaşan Blizzard, Overwatch'un çıkışından henüz 10 gün geçmesine rağmen 7 milyon oyuncuya ulaşmış oldu. Bir oyun üzerinde iki kişinin de oynama imkanı olduğu için bu 7 milyonu net satış olarak algılamamak lazım ancak bu rakama oldukça yakındır. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler