Overwatch'un Switch Sürümünden Oynanış Videosu

02.10.2019 15:06 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz ay Nintendo Direct sunumunda Switch'e geleceğini öğrendiğimiz Online oyun Overwatch'un oynanış görüntüsü Gamespot tarafından paylaşıldı. 10 dakikalık bir uzunluğa sahip olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Blizzard Entertainment’ın sevilen takım tabanlı nişancı oyunu, en yeni sürümü ve tüm oynanış güncellemeleriyle şimdi Nintendo Switch sahiplerinin parmaklarının ucunda. Oyuncular toplam 31 kahraman arasından dilediklerini seçerek Dünya üzerinde (ya da Ay’da) bulunan 28 farklı mekânda gerek rekabetçi gerek rekabetçi olmayan (casual) oyun modlarında karşı karşıya gelecek.
 
Ayrıca, Switch kullanıcıları, konsollarına özel jiroskopik hareket kontrolleri aracılığıyla yepyeni bir oyun deneyimine merhaba diyecek. Bu kontroller sayesinde ister Switch’i hafifçe kaldırıp McCree’ye mükemmel bir atış yaptırın ister D.Va’yla gökyüzünde süzülün ya da hızlıca dönerek gelen saldırıları Genji’yle savuşturun.
 
Overwatch, Nintendo Switch için 15 Ekim'de piyasaya sürülecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler