Owlcat Games, Warhammer 40,000: Rogue Trader'ı Duyurdu

02.06.2022 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Pathfinder serisinin geliştiricisi Owlcat Games, konsollar ve PC için rol yapma oyunu Warhammer 40,000: Rogue Trader'ı duyurdu. Hangi konsollara çıkış yapacağı ve çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun erken bir sürümüne erişim sağlayan Founder's Pack, bugünden itibaren resmi web sitesi aracılığıyla ön sipariş verilebilir. Erken erişim sürümü PC için geçerli.
 
Owlcat Games başkanı Oleg Shpilchevsky bir basın açıklamasında şunları bildirdi: "Owlcat Games tarihinde yeni bir sayfa açacağımız için gerçekten heyecanlıyız. Warhammer 40,000 gibi olağanüstü bir evren üzerinde çalışmak büyük bir onur. Aynı zamanda bir ekip olarak büyük bir sorumluluk ve meydan okuma."
 
Çeşitli imparatorlukların yer aldığı bir dünyada bir tüccar rolünü üstleneceksiniz. Ticaret imtiyazı sayesinde oyuncular, imparatorluğun sınırlarını genişletme görevlerini üstlenecek ve bunun yanı sıra hayal gücünün ötesinde ayrıcalıklara ve güce sahip olacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler