Oynaması Ücretsiz Call of Duty: Warzone PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu; 10 Mart'ta Çıkıyor

09.03.2020 20:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone'u PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu.

10 Mart'ta çıkış yapacak.
 
Warzone ilk olarak yarın Türkiye saati ile 18:00'da Call of Duty: Modern Warfare sahiplerine sunulacak. Ardından ayni gün Türkiye saati ile 22:00'da ise Call of Duty: Modern Warfare'a sahip olmayan tüm kullanıcılar Warzone'u bağımsız bir oyun olarak indirip ücretsiz bir şekilde oynayabilecek. İndirme boyutu oyuna sahip olanlar için 18-22 GB arasında; yeni, oynaması ücretsiz versiyon oyuncuları için 83-101 GB arasında olacak.
 
Warzone iki farklı mod içerecek. Bunlardan ilki aynı haritadaki 150 oyuncunun hayatta kalan son kişi olmaya çalışacağı battle royale modu. İkincisi ise oyuncuların loot yaparak, rakipleri öldürüp paralarını çalarak ve oyun için kontratları tamamlayarak oyunun sonunda en fazla paraya sahip olmaya çalışacağı Plunder modu. 
 
İki mod da geniş bir şehir olan Verdansk haritasında geçecek. Haritada ATV, Tactical Rover, SUV, kargo kamyonu ve helikopter gibi araçlar kullanılabilir olacak. 
 
Daha fazla bilgi için blog.activision.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Duyuru fragmanını ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler