Oynaması Ücretsiz Storybook Brawl, Steam'de

20.06.2021 18:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Strateji kart oyunu Storybook Brawl, Steam'de Erken Erişim versiyonunda yayınlandı. İlgi çeken kullanıcı arayüzü ile Storybook Brawl öğrenmesi kolay, ancak ustalaşması zor bir oyun türü olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyun tasarımcısı Matt Place oyunu: "Amaç herkesin içine girip eğlenebileceği bir oyun yaratmak" şeklinde ifade ediyor. Oyun içerisinde yer alan masallar bize keşfedilecek farklı kişiliklere ve niteliklere sahip çok sayıda karakter sunacak. 
 
Oyunun tanıtım yazısı
 
8 oyunculu kart savaşı oyununda en sevdiğiniz karakterleri seçin. Komuta edilecek 30'dan fazla farklı kahraman yer alır. Kötü vampir Snow Wight'ın tarafını mı yoksa iyi Prenses Peep'in tarafını mı tutacaksın? Storybook Brawl sizlere derin bir stratejiyi sunmayı hedefliyor.
 
Storybook Brawl'ın "2021'in sonlarından 2022'nin başlarına" kadar Erken Erişim'de olması bekleniyor. 
 
Oyunun Steam sayfasına gitmek için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler