OyunGezer Üç Yaşında

10.11.2010 20:41 Ersin Kılıç


 
     Oyungezer Dergisi 3. Yaşını Müthiş Hediyelerle Kutluyor!
 
     Türkiye’nin en eğlenceli oyun dergisi olan Oyungezer 3. Yaşgününü kutluyor. Dergi editörlerinin bu özel sayı için okuyucularına bir mesajı var:
 
     “Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Oyungezer Dergisi’nin 3 yaşına gelmişiz bile. Ee, madem öyle biz de bu yaşımızı kutlamak için müthiş hediyeler verelim istedik.
 
     En büyük hediyemiz, tabii ki derginin bu ay 196 sayfa olması. Dergiye yeni bölümler eklendiği gibi, sevdiğiniz eski bölümler de yenilendi. Okumaya doyamayacaksınız, kolay kolay da bitiremeyeceksiniz.
 
     İkinci hediyemiz ise… Aslında 5 hediye birden. Şu oyunları bilir misiniz: Far Cry 2, Assassin’s Creed, Heroes of Might & Magic 5, Prince of Persia (2008 versiyonu) ve Flatout. Bunlar tam sürüm olarak elimin altında olsa da doya doya oynasam demiş miydiniz? Güzel, o zaman Kasım sayımızı kaçırmayın deriz, çünkü Türkiye’nin tek dijital download sistemi olan TTNET Oyun ve Oyungezer’in işbirliğiyle bu 5 oyuna birden yıl sonuna kadar eksiksiz olarak sahip olacaksınız! Tek ihtiyacınız olan, Oyungezer'in Kasım sayısındaki özel şifre.
 
     Ve son olarak, 90 x 68 cm büyüklüğünde dev bir Fallout New Vegas ve FIFA 11 posteri sizi bekliyor Oyungezer’in Kasım sayısında.
 
     Üçüncü yaş günü özel sayımızın tadını çıkarın! Tüm oyungezerlerle, hep birlikte nice mutlu yıllara erişme dileğiyle. “
 
                                                                                                                     Oyungezer Ekibi
                                                                                                                      Basın Bülteni 
 

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 14 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler